CONFERÈNCA-CONCERT SOBRE EL GRAN COMPOSITOR ARTESENC VÍCTOR MATEU

Conferència-concert sobre el gran compositor artesenc Víctor Mateu Moles (Artesa de Lleida 1898 – Lleida 1987) “Víctor Mateu, un activista de la música”.

A càrrec de: Montserrat Raimat, soprano; Marta Mesalles, piano i Lluís Marc Herrera (conferenciant), catedràtic d’Educació Secundària i doctor en Geografia i Història.

Dissabte 25 de novembre de 2023 A les 8 del vespre al Teatre Municipal d’Artesa de Lleida

Grup de lectura

El 3 d’octubre de 2023 el Grup de Lectura de l’Agrupació Cultural la Femosa va iniciar les activitats corresponents al curs 2023-2024. El grup està format per 14 persones i es reuneix el primer o segon dimarts  de cada mes a la biblioteca de la Femosa.

A més a més de les lectures literàries, es programen també altres activitats com sortides, visites d’escriptors o assistència a espectacles teatrals relacionats amb diferents lectures del grup.

“El psicoanalista” de John Katzenbach és la primera lectura que fa el grup.

Xerrada: Josep Pach

Xerrada: “Josep Pach, el mestre d’Artesa represaliat pels nazis, pels francesos i pel franquisme”, a càrrec de Glòria Garcia, Felip Gallart i Rosa Pach.

Grup de Lectura

L’11 d’octubre de 2022 el Grup de Lectura de l’Agrupació Cultural la Femosa va iniciar les activitats corresponents al curs 2022-2023. El grup està format per 15 persones i es reuneix el primer o segon dimarts  de cada mes. A més de les lectures literàries, es programen també altres activitats com sortides o assistència a espectacles teatrals relacionats amb diferents lectures del grup.

“Cartes a la mare” de Marta Alòs és la primera lectura que ha el grup.

El coordinador del grup és Felip Gallart Fernàndez.